Διάφορα προϊόντα των AB κόλλα δοσομέτρηση μηχανή, παρέχοντας εικόνες και τις βασικές παραμέτρους με κάθε AB κόλλα δοσομέτρηση μηχανή και 2 κεφάλια κόλλα Ab ακροφύσιο της μηχανής; Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής κινεζικών AB κόλλα δοσομέτρηση μηχανή, και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας!

AB κόλλα δοσομέτρηση μηχανή

(Σύνολο 1 προϊόντα)
θέα:   προβολή:
  • 4 βελόνες AB...

    4 βελόνες AB κόλλα δοσομετρική μηχανή

    4 βελόνες AB κόλλα δοσομέτρηση μηχανήΠληροφορίες για το προϊόν:Πλήρη αυτόματο 4 βελόνες AB κόλλα δοσομέτρηση μηχάνημα είναι για την πλήρωση το λογότυπο του καλουπιού γρήγορα, βάλτε το υγρό υλικό μέσα στο καλούπι, τη λειτουργία, όπως η αυτόματη δοσομετρική μηχανή, που ελέγχεται από Διδάξτε το πλαίσιο, επίσης μπορεί να ελεγχθεί από τον υπολογιστή, είναι βολικό.Εικόνα προϊόντος:Προδιαγραφή:...
    Min. παραγγελία:1

AB κόλλα δοσομέτρηση μηχανή

Διανομή ρούχων με 4 βελόνες, κόλλα αυτό AB είναι μέσα μπορούν να συνεργάζονται και να λειτουργούν ανεξάρτητα. Την κυρίως λειτουργία είναι για την πλήρωση τη βασική διατροφή. Σαν τις σόλες υποδημάτων, για την πλήρωση το μεγάλο λογότυπο του καλουπιού με υγρό PVC. Με υψηλή ταχύτητα για την πλήρωση των προϊόντων, που ελέγχεται από το πλαίσιο του teach, είναι πολύ βολικό.

Επικοινωνήστε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε
Δημοσίευση Αίτηση αγοράς >>